Menu
Plastry polędwicy wołowej Black Angus
z mazurskiej farmy, grzyby oraz sos pieprzowy
109,-
Dan Dan Mian – klasyczny pikantny makaron z Syczuanu
z siekanym schabem, grzybami i bambusem, eko żółtko
z siekanym schabem, grzybami i bambusem, eko żółtko
ROZWIŃ OPIS 46,-
Jagnięcina z porem
Udziec jagnięcy ze świeżym porem duszonym w pikantnym sosie
Udziec jagnięcy ze świeżym porem duszonym w pikantnym sosie
ROZWIŃ OPIS 75,-
Kurczak GONG BAO
soczysty kurczak z woka z prażonymi orzechami nerkowca, suszonymi papryczkami chili, płatki czosnku i imbiru
soczysty kurczak z woka z prażonymi orzechami nerkowca, suszonymi papryczkami chili, płatki czosnku i imbiru
ROZWIŃ OPIS 46,-
Polędwica wołowa Black Angus
z mazurskiej farmy w sosie z czarnego pieprzu z kolorową papryką i czerwoną cebulą
z mazurskiej farmy w sosie z czarnego pieprzu z kolorową papryką i czerwoną cebulą
ROZWIŃ OPIS 92,-
Paski schabu
z pędami zielonego czosnku, sos imbirowy z szalotką i imbirem
z pędami zielonego czosnku, sos imbirowy z szalotką i imbirem
ROZWIŃ OPIS 49,-
Karmelizowana, wolno gotowana golonka
podana w słodkim sosie kantońskim, pok choi, jagody goi
podana w słodkim sosie kantońskim, pok choi, jagody goi
ROZWIŃ OPIS 65,-
Cielęcina
w łagodnym sosie ostrygowym z groszkiem cukrowym, kiełkami Fasoli Mung
w łagodnym sosie ostrygowym z groszkiem cukrowym, kiełkami Fasoli Mung
ROZWIŃ OPIS 69,-
Ostry Kociołek po syczuańsku
z szynki wieprzowej i kiełków fasoli Mung, chili, pieprz chiński, czosnek
z szynki wieprzowej i kiełków fasoli Mung, chili, pieprz chiński, czosnek
ROZWIŃ OPIS 58,-
Prażony polik wołowy Black Angus
z mazurskiej farmy z ostrymi papryczkami, peperoni, czarną soją i płatkami imbiru
z mazurskiej farmy z ostrymi papryczkami, peperoni, czarną soją i płatkami imbiru
ROZWIŃ OPIS 72,-
Legendarna kaczka po pekińsku
Legendarna receptura szefa kuchni, glazurowana kaczka pieczona w całości, chrupiąca skóra, soczyste mięso, autorski sos Hoi Sin, naleśniki pszenne, zielona sałata, ogórek i dymka.
Nasza kaczka pochodzi z eko hodowli. Jest bez antybiotyków i w 100% halal. Uwaga ilość kaczek limitowana, spytaj obsługę o dostępność przed zamówieniem. Z kości które zostaną Nasi kucharze przygotują tradycyjnie rozgrzewający bulion lub podsmażą je na woku z czosnkiem i chili. Poinformuj obsługę, którą wersje mamy zaserwować.
Legendarna receptura szefa kuchni, glazurowana kaczka pieczona w całości, chrupiąca skóra, soczyste mięso, autorski sos Hoi Sin, naleśniki pszenne, zielona sałata, ogórek i dymka.
Nasza kaczka pochodzi z eko hodowli. Jest bez antybiotyków i w 100% halal. Uwaga ilość kaczek limitowana, spytaj obsługę o dostępność przed zamówieniem. Z kości które zostaną Nasi kucharze przygotują tradycyjnie rozgrzewający bulion lub podsmażą je na woku z czosnkiem i chili. Poinformuj obsługę, którą wersje mamy zaserwować.
ROZWIŃ OPIS 269,-
Kotleciki z combra jagnięcego
z kością, prażone z kuminem, papryką chili, czosnek i imbir. 5 szt
z kością, prażone z kuminem, papryką chili, czosnek i imbir. 5 szt
ROZWIŃ OPIS 119,-